Bij onze club kan je in 2 stappen lid worden:

  1. Je komt tijdens onze speeluren (op donderdag of zondag) langs en je vraagt naar iemand van het bestuur. Een bestuurslid verschaft je dan de nodige uitleg.
  2. Na de 2e keer verwachten je dat je inschrijft. Je inschrijving is pas in orde bij betaling (met vermelding van je naam) en het doorsturen via de website van je inschrijvingsformulier (klik hier) . Wij schrijven je dan in bij de Vlaamse Badminton Liga. 

Belangrijk: we dringen erop aan dat iedereen verzekerd is wanneer hij speelt: klik op  link naar verzekering niet ingeschreven spelers voor meer uitleg.

 

Aandacht : voor (competitie)spelers die bij een andere club aangesloten zijn, en dus Ternat als 2e club hebben: voor hen bedraagt het lidgeld als volwassene 70 EUR en jeugd 25 EUR. Gelieve dit ook zo te vermelden bij je overschrijving.

 

Voor leden van Dilbeek die op donderdag bij ons komen spelen is er geen inschrijvingsgeld 2e club te betalen. Als je als lid van Dilbeek ook op zondag wil komen spelen en wil meedoen aan onze activiteiten dan vragen we je om 70 EUR te betalen.